Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

kOsh zorgt voor UEC-huisstijl voor European Cup Cyclo Cross

'In 2018 hebben kOsh-leerlingen van het domein Kunst&Creatie een huisstijl uitgewerkt voor alle Europese BMX-wedstrijden van de Europese Wielerunie UEC', zegt Patrick Heremans, coördinerend directeur kOsh.

'Deze huisstijl wordt tot op vandaag gehanteerd voor de parcours-signalisatie van de Europese wedstrijden.

Omdat het UEC bijzonder tevreden was over de eerste samenwerking, hebben ze kOsh, via onze leerkracht Michel Vermeiren, vorig schooljaar opnieuw gecontacteerd.

Toen kwam de vraag om een logo en huisstijl te ontwerpen voor de junioren- en jeugdwedstrijden binnen het segment Cyclocross van het UEC.

Dit schooljaar werd de draad verder opgepikt. Alle leerlingen presenteerden hun logovoorstellen via een online call met voorzitter Enrico Della Casa. Na deze sessie werd het logo van Linsy Peeters gekozen.

Momenteel werken we een parcours-signalisatie op basis van dit logo.

Om onze leerlingen te bedanken hebben de mensen van UEC gevraagd of ze op 16 juni naar de school mogen komen. Allasdair MacLennan (secretaris-generaal van de UEC) en Jos Smets (voormalig directeur van Belgian Cycling) willen op die dag een cadeaucheque overhandigen aan Linsy, de ontwerpster van het logo, en daarnaast willen ze ook didactisch materiaal schenken aan de afdeling (snijplotter en toebehoren).'

Deel dit artikel